Участие и отлично представяне на наши ученици в инициативата на Junior Achievement Bulgaria „Мениджър за един ден”


На 23.03.2021 г. като мениджъри за един ден се изявиха: от IX „б“ клас – Магдалена Тодорова (Cloudcart); от Х „б” клас – Антония Колева (Telenor, позиция Екип „Роботизация”), Тереза Антонова (Chaos Group, позиция Ръководител екип „Управление на проекти”), Мирела Пенчева (ITA Group Bulgaria, позиция „Проектиране и управление на проекти”), Мила Гьонова (Telenor, позиция „Управление на резултатите от продажби”) Йоана Иванова (Telenor, позиция Мениджър Екип „Управление на резултатите от продажби”), Марияна Цветанова (Kaufland, позиция „Ръководител Подбор и Работодателска марка”) и Ива Малинова, избрани измежду над 700 кандидати от цялата страна. Кандидатстването и участието бяха осъществени и с подкрепата и помощта на Адриана Христова и Цветелина Славова.

„Мениджър за един ден” е една от най-значимите инициативи на JA Bulgaria. Целта ѝ е да даде начало на кариерната реализация на ученици и студенти на възраст между 16 и 23 години. По време на инициативата висши държавни управници, специалисти от бизнеса, услугите, институциите и неправителствения сектор отварят вратите на своите организации за високо мотивирани ученици и студенти и утвърдени мениджъри от всички сфери на бизнеса и обществения живот помагат на младежите да се запознаят с реалната работа на съответната институция или компания в рамките на един работен ден.

Задачите на участниците бяха решаване на казуси, изработване на презентациии, свързани с естеството на работа на съответната компания, откъдето получиха и персонални похвали за отличното си представяне, както и сертификати за участие.

Специален гост та тазгодишното издание на инициативата беше Николаос Цитиридис.

https://btvnovinite.bg/bulgaria/m1.html?utm_source=self&utm_medium=article&utm_campaign=Related_Articles

Галерия:

Leave a Comment