Годишни награди на РУО – София област за принос и високи постижения за 2023 година

На 2 юни, на официална церемония в подкуполното пространство на Античен културно-комуникационен комплекс „Сердика“ в град София, началникът на Регионално управление на образованието – София област г-жа Росица Иванова връчи почетни грамоти, плакети и медали за високи постижения и принос към образованието през 2023 година.

Официален гост на церемонията беше д-р Мария Гайдарова, заместник-министър на образованието и науката, която удостои г-н Станчо Атанасов, директор на ПГ „Велизар Пеев“ с наградата „Училище на 2023 година от Софийска област“.

С медал „Ученик на 2023 година от Софийска област“ и грамота за значими постижения в образователната дейност и активно участие в училищния живот бяха наградени: Натали Петрова – VIII клас, Кристиян Величков – IX клас и Деница Иванова – Х клас.

С медал „Отличник на ПГ „Велизар Пеев“, випуск 2023 година“ беше удостоена Мирела Пенчева, ученичка от XII клас, специалност „Икономика и мениджмънт“.

Г-н Александър Манолов, заместник-областен управител на Софийска област връчи грамота и плакет „Учител на 2023 година за Софийска област“ на г-жа Юлияна Геловска, старши учител по български език и на г-жа Катя Петрова, заместник-директор.

На всички наградени пожелаваме още много отличия!

Leave a Comment