Ученици и учители от ПГ „Велизар Пеев“ с награди по случай 24 май


Във връзка с честването на 24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост, РУО София – регион връчи награди на ученици и учители извоювали призови места на международни и национални конкурси, включени в Националния календар за изяви по интереси на децата и учениците за учебната 2018/2019 г., Националния спортен календар на МОН и Националните кръгове на олимпиади и състезания.

Сред отличените ученици са:

Елица Борисова, XII клас – представила ПГ „Велизар Пеев“ на XII Национална олимпиада по история и цивилизация – Копривщица 2019г.

Денис Маринова, XII клас и Алекс Трайков, Х клас – представили ПГ „Велизар Пеев“ на XV Национална олимпиада по география и икономика – Видин 2019г.

Мариана Георгиева, XI клас – класирана на трето място в конкурса „Работилница за репортери“, представила ПГ „Велизар Пеев“ на ХХII Международен панаир на учебните предприятия „Млад предприемач“ в Пловдив 2019г.

Александър Станчев, XII клас – участвал във всички кетърингови събития на ПГ „Велизар Пеев“ за последните 3 години, представил гимназията на ежегодното изложение БУЛПЕК в Интер Експо център София.

В категорията „За цялостен принос“ в развитието на образователното дело в областта и страната награда получи г-н Милен Панчев – учител в ПГ „Велизар Пеев“.

Leave a Comment