Мариана Кукушева, председател на НБСХС: ПГ“Велизар Пеев“ е водеща професионална гимназия, която има отличаващ се образ и почерк


„Не избрахме случайно ПГ“Велизар Пеев“ като партньор, а го направихме, защото тя е водеща професионална гимназия, която не само участва в зоната на „Булпек“, а това е зоната на успеха, но и защото е гимназия, която има отличаващ се образ и почерк. Във визитката си има толкова много професии, които са еднакво, равностойно представени. В същото време интензивно подготвя кадри, между които и кадри за нашия бранш. В тази гимназия ме респектира най-вече всичко, което е направено досега и считам, че това е мястото, което заслужава да бъде рекламирано. „, подчерта Кукушева. 

Съвместно с ПГ „Велизар Пеев“ ще бъде изработен и видео наръчник, който ще бъде предназначен и за малки и за големи „вълшебници“.  Той ще бъде качен в няколко платформи, които са собственост на Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите, както и в YouTube, обясни още председателят на Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите. 

„Надявам се, чрез вашия видеообмен, както и този на професионалните училища изобщо, да достигнем до много широка таргет аудитория, тъй като всичко, което правим има за цел да подскажем и да обучим нашите потребители и вашите потребители  как се създават в домашни условия вкусни, традиционни рецепти. Основната стратегия, по която работим е да обучим нашите потребители и това е основната ни цел. Да покажем на малките и големи „вълшебници“, че е възможно да създадат съботно-неделната закуска, че е възможно да направят питата, която е свързана с определените празници на българина, че е възможно да споделят сладкото изкушение, което създават в домашни условия. Когато завършим всичко това сме убедени, че на трапезата винаги ще има място за един вкусен хляб и неговите производни.“, обясни Мариана Кукушева.

Leave a Comment