ДИПЛОМИРАНЕ В ПГ „ВЕЛИЗАР ПЕЕВ“


На 28.06.2019г. 100 випускници от ПГ „Велизар Пеев“ получиха дипломите си за средно образование на тържество, организирано в двора на гимназията. Официален гост беше Росица Иванова – началник на РУО София-регион.

28 от абитуриентите са отличници, като петимата най-добри са с успех над 5,90.  Това са Елица Борисова, Гергана Колева, Радослав Цветков, Ясен Спасов и Катрин Георгиева, а Елица Борисова е одобрена и ще получи и Национална диплома  от министъра на образованието и науката. Освен отличните дипломи, учениците получиха и награди от училището за постигнатите резултати по време на обучението си и на държавните зрелостни изпити. ПГ „Велизар Пеев“ може да се похвали с по-високи резултати на матурите от средните за страната.

Старт на празника постави Славин Славчев, а Енчо Керязов връчи дипломите на изявените ученици. Освен за отлични резултати, многобройни бяха наградите и за постижения в професионалните направления, изучавани в гимназията. Сред наградените са: Александър Станчев, Велина Василева, Катрин Йорданова Дамяна Николова, Владислав Петков и Алек Бонев, които подобаващо са представили гимназията на многобройни мероприятия в сферата на кетъринга, икономиката, графичния дизайн, програмирането, състезанията по английски език и спорта.

Галерия:

Leave a Comment