ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРЕДПРИЕМАЧЕСКИ УМЕНИЯ


От 25 до 27 април 2018г. ПГ „Велизар Пеев“ взе участие в XXI Панаир на учебните предприятия „Млад предприемач“. Гимназията се представи с учебно-тренировъчната фирма „Екосвят“ ООД на ученици от XI клас, специалност „Икономика и мениджмънт“. Екипът в състав: Елица Борисова, Гергана Колева и Велина Василева, се представиха отлично, като се включиха в множество конкурси. Дейността на тяхната учебна фирма е продажба на електромобили.

Националната браншова организация по електромобилност ИКЕМ, в покрепа на учениците, осигури за откриването на изложението електромобил. Г-н Илия Левков – председател на УС на ИКЕМ, лично направи демонстрация с електромобила пред VI палата на Международния панаир в гр. Пловдив.

На  „ТФ фест 2018“ се представиха 121 учебни предприятия на ученици и студенти от България, Люксембург, Румъния, Сърбия и Черна гора. Над 800 бъдещи мениджъри демонстрираха своите умения. Участниците пресъздадоха реални бизнес ситуации – водене на преговори, сключване на сделки, извършване на  разплащания, макар и виртуални.

Всички щандове впечатлиха с оригинален дизайн и атрактивни презентации.

Галерия:

 

Leave a Comment